14 nov

Mensen van Veldhoven LIVE

Stichting De Wensfiets presenteert zich dinsdag 19 november bij “Mensen van Veldhoven LIVE” in Theater De Schalm.

Op dinsdag 19 november om 20.20 uur vindt een nieuwe editie van Mensen van Veldhoven LIVE plaats. Sprekers uit Veldhoven vertellen live over hun passie, hobby en/of leven volgens het Pecha Kucha principe (dat betekent 20 slides van 20 seconden). Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis (inloop). De presentatie is deze avond in handen van de bekende RTL-Nieuws presentatrice Meike de Jong. Zij introduceert de sprekers en zorgt voor interactie met de zaal na het verhaal van elke spreker.

Tijdens deze avond zullen acht sprekers uit Veldhoven vol passie vertellen over wat hen bezighoudt. Verschillende onderwerpen passeren de revue. Onderstaande sprekers zijn al bekendgemaakt. De overige sprekers volgen de komende weken, dus houd deze website en social media in de gaten!

De toegang is gratis. Het is vrije inloop, dus reserveren is niet nodig.