17 dec

Speciale feestdagen en een gezond nieuwjaar

Al een poosje is het redelijk rustig rondom De Wensfiets voor onze website-volgers. Aan de buitenkant dan tenminste!

We hebben in 2020 prachtige Wensfietsritten mogen maken. Maar ook bij ons gooide corona en haar beperkingen roet in het eten en staat vanaf oktober onze Wensfiets startklaar maar stil in onze box. Zelfs met onze juiste voorzorgsmaatregelen. Maar achter de schermen zijn we nog steeds volop bezig met de voorbereidingen voor het voorjaar. In de winter kán en mág men een beroep op ons doen…..maar is het voor onze kwetsbare doelgroep toch gauw te koud voor op De Wensfiets, zelfs met warme kruiken en plaids.
We wensen iedereen, ondanks corona beperkingen, toch mooie speciale feestdagen en een gezond nieuwjaar. We hopen van harte op een corona vrij 2021 met heel veel prachtige Wensfietsritten met ’n gouden randje en prachtige herinneringen.

Marjanne en Monique
Stichting De Wensfiets