31 mrt

Onze eerste Wensfietsrit van 2021.

Onze gast had als wens: nog één keer de werken en vooruitgang van de realisatie van de N69 op de fiets te gaan bekijken.
We haalden  hem in de ochtend op, samen met zijn echtgenote en zoon die mee zouden fietsen. De eerste verrassing was dat wij Boskalis (aannemer N69) hadden benaderd en dat onze gast een VIP behandeling kreeg door met een luxe landrover een rondleiding te krijgen over de werken van de N69. Met chauffeur en gids maakte dit het voor onze gast een onvergetelijke rit. Hij genoot voor 500% en had volgens eigen zeggen “nergens meer last van”!
Van Boskalis kreeg hij een mooie pet en zijn echtgenote een prachtig paasei!
Daarna weer op de Wensfiets een ritje door het buitengebied van Veldhoven en onder de zojuist bezochte werken van de N69 door.
De tweede verrassing was dat onderweg een aantal leden van zijn familie verspreid klaar stonden met een meegebrachte lunch. Onze gast raakte niet uitgepraat over de prachtige fietstocht en rondleiding over de N69. Hij had als eerste over de brug gereden!
Na de lunch hebben we nog een heerlijk relaxte tocht gemaakt in het heerlijke warme voorjaarszonnetje.
Voor onze gast op de Wensfiets, zijn echtgenote en zoon was dit “een dag met een gouden randje “!
Wij als Wensfiets team (Marjanne en Monique) zijn ontzettend dankbaar dat we dit hebben mogen doen.