03 jan

Een geweldig, liefdevol en gezond 2022

Alweer een jaar voorbij. Wat hebben wij ondanks wederom een coronajaar weer veel mensen blij kunnen maken en hebben we een diversiteit aan gasten en hun wensen op onze Wensfiets gehad. Wat is het toch ontzettend mooi en dankbaar om te mogen doen.

Meestal is het een hele simpele wens: gewoon nog even lekker naar buiten en de zon/wind op het gezicht voelen. En soms mogen we een meer bijzondere wens uitwerken. Zoals een rit over de N69 die bijna klaar was. Alle wensen zijn ons even bijzonder en dankbaar om te mogen verzorgen.

Dankzij jullie hulp houden wij onze Wensfiets op de weg en dankzij de verzorging/verpleging van de diverse verzorging/verplegingshuizen, Hospice, Zuidzorg en particulieren worden onze gasten en hun families op ons initiatief opmerkzaam gemaakt.
Ook in 2022 blijven wij proberen om iedereen met ons initiatief bekend te maken. Zodat er niemand achteraf hoeft te zeggen: hadden we het maar geweten! Helpen jullie ons weer mee in 2022? We hopen dat ook 2022 weer een mooi jaar mag worden met vele bijzondere Wensfietsritten.
Wij wensen U en uw naasten een bijzonder mooie jaarwisseling en een geweldig, liefdevol en gezond 2022 toe.

Marjanne en Monique
Stichting De Wensfiets