12 jun

“ONVERGETELIJK”!

Dat was het woord dat onze gast op de Wensfiets bleef herhalen! Ook “Heerlijk die wind op mijn gezicht” en “Ohw, wat is het hier mooi” bleef hij zeggen. Onze gast wist van te voren van niets. Alleen dat hij om 11 uur opgehaald zou worden en dat het een feestelijke dag zou worden. (En dát werd het!) Vol verbazing waren hij en zijn vrouw toen wij ineens binnen kwamen samen met een neef met echtgenote. Hij mocht mee op de Wensfiets en mevrouw zou met de auto naar familie in Riethoven gaan. Vol vertrouwen liet hij zich in de Wensfiets zetten…..en we gingen met 5 op pad! Het was prachtig weer. Een heerlijk zonnetje heeft de hele dag geschenen.
Eerst maar via omweg van Zeelst naar Oerle. Lekker koffie drinken op terras en appelflap voor ’s avonds in de tas.
Dan via de mooie binnenwegen door het bos naar Vessem. Een kaarsje aansteken. Hiervan raakte hij erg geëmotioneerd! En ook ons raakt dat. Het is zo simpel om dankbaar te mogen zijn.
Via Vessem door Knegsel naar Steensel. Daar fijn buiten op het terras van een lunch genoten. Onze gast bleef verhalen van vroeger vertellen en ophalen met zijn neef. We hebben lekker gelachen samen.
Daarna nog even familiebezoek in Riethoven…….waar zijn echtgenote ook was. Hij wilde nog heel graag even bij de paardjes in de wei kijken.
En toen……sloeg de vermoeidheid toe. Lekker doezelend in het zonnetje voor op de Wensfiets weer terug naar Zeelst.
ONVERGETELIJK MOOI! Híj blééf maar bedanken….! Dat onze gast op de Wensfiets genoten heeft is voor ons dankbaar genoeg. Wij hebben ook genoten en hebben wederom een “dag met een gouden randje” mogelijk kunnen maken!