11 apr

Door het Dommeldal

“GOUD” !
Zo voelde het vandaag! Het werd meerdere keren genoemd….” een dag met een gouden randje”!
We vertrokken met een stevige wind in de rug vanuit Veldhoven naar Eindhoven. Vitalis Brunswijck! Daar haalden wij onze gast voor vandaag op samen met zijn echtgenote. We hebben een prachtige rit gemaakt volgens ‘hun rondje’ op de fiets. Vanuit Woensel door het prachtige Dommeldal, langs het Sonse kanaal een terrasje, via Gerwen, een stop in Nuenen waar we ook even bij het Klooster binnen gingen kijken. Daar had onze gast de fotocursus gedaan. Zelfs zijn foto hing er nog steeds te pronken aan de muur. Emotioneel geweldig mooi. Daarna terug naar Brunswijck. Gelukkig was de wind iets minder in kracht geworden. Het leverde wel schitterende foto’s van de dag op. We hebben weer een heerlijke Wensfietsrit mogen maken. Gelukkig (dankzij Facebook) konden we samen een mogelijkheid zien…en benutten!
En ├ęcht: een dag met een gouden randje !